Preview Mode Links will not work in preview mode

Snacka om företagsamhet

Dec 17, 2019

I årets sista avsnitt får vi besök av Lars-Göran Hassel, Mats Siljehult och Ralf Lilja – tre drivna personer som alla arbetar för att förebygga och förbättra vår folkhälsa. Vi snackar om näringslivets och företagens utmaningar, ledarskap, hälsobeteenden och privat kontra offentligt finansierad vård. Vi...


Nov 7, 2019

I avsnitt 11 får vi besök av engagerade Jon Espeset, krögare på Harrys och nyfikna Frida Breaum Löfvenborg, bartender på El Duderino. Vi snackar om skottlossning, clowner, socialt ansvar, överraskningar och viljan att skapa upplevelser. Hur hänger detta ihop?


Oct 24, 2019

I avsnitt 10 får vi besök av Lotta Frenssen, VD och Anette Lindblad, marknadschef – två giganter i kundmöten! Vi snackar om konkurrens som drivkraft för utveckling, ”gröna” satsningar, lokalt företagande och småländsk mat. Men, vad är ”informationsinfarkt”?


Oct 9, 2019

Möt otåliga Peter Hellgren, VD på Consid och GDPR-älskande Camilla Danielsson, VD på Qnister. Vi snackar om mötesplatser, framtidens utbildning, varför man ska ge unga möjligheten att växa samt Dreamhack som kompetenskälla.


Sep 25, 2019

Vad är egentligen hållbarhet? I studion den här gången får vi besök av ”hållbarhetsnördarna” Johanna Ljunggren, hållbarhetschef och Anna Carendi, hållbarhetskonsult och ägare. Vi snackar om hållbarhet, utmaningar, transparent kommunikation, engagemang och Greta Thunberg.